Rommelaere Interieur

Ons atelier

3d ontwerpen op maat

Hoogste nauwkeurigheid

Wij ontwerpen in 3D met de hoogste nauwkeurigheid. Op basis van uw opmetingen tekenen we de ideale constructies uit om het interieur vorm te geven. Stijlvol, maar toch functioneel. Elegant én perfect voor dagelijks gebruik. Gemakkelijk te plaatsen zonder zichtbare bevestigingen.

Met een piekfijne en naadloze integratie van zelfs het kleinste onderdeeltje.

Wij maken het eenvoudig om unieke meubelen van topkwaliteit samen te stellen.

contacteer ons

KASTEN

Functioneel mag mooi zijn. Een kast van Rommelaere Interieur is meer dan enkel een opbergruimte. Het is een volwaardig onderdeel van een interieur dat klasse en stijl uitstraalt. Kleuren en vormen op elkaar afstemmen om de ruimte vorm te geven.

De afwerking is hierbij meer dan een detail. Handgrepen, scharnieren, slotjes tot zelfs kleerhangers geven uw klanten elke dag het genot van een uniek op maat gemaakt ontwerp.

Rommelaere Interieur
Rommelaere Interieur
Rommelaere Interieur

MAATWERK

Geen twee dezelfde meubelstukken of interieurs bij ons. Elke ruimte is anders. Iedereen heeft zijn eigen dromen en wensen. We luisteren naar het verhaal en de specifieke noden.

Wij denken mee, zodat het interieur van uw klant niet alleen mooi is, maar ook handig en bruikbaar.

Slimme oplossingen om elk ruimte nuttig te gebruiken. Wij halen het maximale uit elk ontwerp.

Details maken het verschil en geven het interieur van uw klanten een sublieme uitstraling. En daar gaan wij ver in. Werkelijk alles kunt u zelf samenstellen. Zo bent u zeker van een uniek ontwerp volledig naar de smaak van uw klant.

Ons aanbod van plaatmaterialen en meubelbeslag volgt steeds de nieuwste trends en technieken. Wij hebben een ruim assortiment op voorraad, waardoor wij kort op de bal kunnen spelen en snel kunnen produceren. Altijd perfect afgewerkt voor een vlotte plaatsing!

onze projecten
Rommelaere Interieur

FREESWERK

Heeft u speciale verzoeken voor freeswerk waarmee wij u van dienst kunnen zijn?

Onze vijfassige CNC-machine kan alle freeswerk aan. Zo kunnen wij snel en uiterst precies elk freeswerk op maat uitvoeren.

Aarzel niet om contact op te nemen. Wij helpen u zelfs met het meest delicate freeswerk.

contacteer Rommelaere
Rommelaere Interieur
Rommelaere Interieur

Binnendeuren

Rommelaere Interieur heeft veel ervaring in het maken van schilderklare binnendeuren.

Op zoek naar kwalitatieve binnendeuren? Wij produceren alle schilderklare binnendeuren voor houthandel Vandenbroucke uit Beernem. Interesse? Ga dan zeker eens langs bij Vandenbroucke en ontdek alle mogelijkheden. Zij beschikken over een mooie toonzaal en een ruime voorraad. U vindt er zeker wat u nodig heeft!

contacteer ons